10 september 2014

Libelle start een kookprogramma

Vanaf maandag 15 september is Libelle vier weken lang bij SBS6 te zien met haar eerste eigen tv programma: Libelle & Claartje’s Keuken. In de gezellige keuken van Claartje Lindhout, kok en schrijver van kookboeken, is elke dag iets te beleven en wordt er lekker, inspirerend maar toch makkelijk gekookt.

Het programma is een nieuw format, waarin Claartje in 7 minuten een of twee gerechten maakt. Soepen, salades, desserts, maaltijden of snacks: al naar gelang haar eigen agenda, wie er op bezoek komt of hoe haar pet staat, komt er van alles voorbij in Claartje’s Keuken: originele gerechten, van avocodosoep tot mango-ijs – maar ook mensen, zoals haar moeder, broer en vriendinnen.

Het multimediamediale Libelle, dat in dezelfde week ook een winkel in Haarlem opent, Libelle Beach Café, is heel blij met haar eigen tv programma. Een kookprogramma past heel goed bij het merk Libelle, het is een mooie aanvulling. 
De recepten en extra info komen wekelijks terug in het blad en dagelijks op de website van Libelle. Daar zijn ook de uitzendingen terug te zien.

Libelle & Claartje’s Keuken

Vanaf 15 september is Libelle & Claartje’s Keuken vier weken lang elke werkdag bij SBS6 te zien rond 14.45, 15.45 en 16.45 uur.