22 maart 2018

Libelle Zomerweek 2018

Ontmoet uw doelgroep op de Libelle Zomerweek

Waar bereik je in een week tijd ruim 83.000 vrouwen? Vrouwen uit 3 generaties, die een hele dag uit zijn, vrouwen die gemiddeld € 80,- uitgeven los van entree, horeca- & reiskosten. Vrouwen die enthousiast en vrolijk zijn op een plek waar, zelfs als het regent, de zon schijnt, omdat het er zo gezellig is? Op de Libelle Zomerweek natuurlijk! Laat deze vrouwen je merk/bedrijf beleven en producten kopen van 21 t/m 27 mei 2018 op het Almeerderstrand.


VOL=VOL!

In 2017 was Libelle Zomerweek vrijwel uitverkocht en hebben veel exposanten hun doelstellingen behaald. En ook voor de komende editie gaat het al erg rap met de inschrijvingen. Zo zijn er al bijna geen hoekposities meer. Om zeker te zijn van een plek adviseren we je daarom om zo snel als mogelijk in te schrijven. Eind maart starten we met intekenen van de plattegrond, dus hoe sneller je inschrijving bij ons binnen is, des te groter de kans op plaatsing.


Disco Love

Libelle Zomerweek is een live activatie van het succesvolle weekblad Libelle (1,8 miljoen wekelijks bereik). Om ook dit jaar weer ruim 83.000 vrouwen op ons event te mogen ontvangen heeft ons creatieve team dit jaar gekozen voor het thema ‘Disco Love’. Tijdens Libelle Zomerweek draait alles om de liefde voor een gezellig huis, fijne kleren, vrolijk groen en lekker koken. Omlijst door geweldige muziek om op te swingen, van disco en soul tot funk en hiphop. En aangekleed zoals alleen Libelle dat kan, met liefde voor ooit, maar wel helemaal van nu.


Een goede deelname
Er zijn vele manieren om onze vrouwelijke doelgroep te bereiken. Denk aan afname van een tent, het geven van een workshop, het sponsoren van de modeshow, etc. En versterk vooral je activatie op locatie door vooraf mee te lopen met onze campagne in blad en online. Uiteraard staan we ook open voor jouw vernieuwende ideeën. Op onze website vind je alle informatie. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Direct inschrijven kan natuurlijk ook, klik dan hier.