13 januari 2016

Libelle Zomerweek: al 20 jaar het leukste feestje

Dit jaar wordt aan het Almeerderstrand van 23 tot en met 29 mei voor de twintigste keer het allerleukste feest van Nederland gevierd. In dit jubileumjaar gaat het dak eraf, want het thema is: Let’s dance. Ruim 80.000 bezoekers komen gezellig shoppen, dansen, zingen, proeven en workshops volgen. Zorg dat je erbij bent.

Waarom deelnemen aan Libelle Zomerweek?

Het Eventteam van Sanoma vroeg Marc van Dijk, managing director Effective Promotion Management, wat deelname als exposant aan de Libelle Zomerweek voor een merk kan betekenen.

Marc: “Het grootste onderscheid wat Libelle Zomerweek heeft met andere beurzen is het unieke karakter van de beurs, een echt outdoor evenement. Met de koppeling naar een titel als Libelle is de power niet te evenaren voor exposanten. Een merk kan vele doelstellingen realiseren op een evenement als Libelle Zomerweek. Realiseer je dat je de kans hebt 80.000 consumenten te ontmoeten. Neem de tijd voor hen, want de bezoekers van Libelle Zomerweek willen zich graag laten informeren, de dialoog aangaan, workshops volgen, proeven, proberen, producten kopen en zijn bereid hun naw-gegevens achter te laten bij de beursstand.

Met deelname aan Libelle Zomerweek krijg je de mogelijkheid je klanten te inspireren of je merk te activeren. Je kunt data collecteren op de beurs, een enquête afnemen, trial genereren, sales/productaankopen, aan storytelling doen, je kernwaarden over het voetlicht brengen, een product introduceren. Er is werkelijk geen enkel ander mediumype dat dit ook kan.”

Facts Libelle Zomerweek

De Libelle Zomerweek:

  • is van 23 t/m 29 mei 2016 aan het Almeerderstrand in Almere
  • wordt bezocht door ca. 80.000 vrouwen in de leeftijd 30+
  • biedt ruimte aan ca. 300 exposanten
  • biedt bezoekers meer dan 10.000 workshopplekken
  • staat ieder jaar in het teken van een nieuw thema
  • is een belevenis met modeshows, proeverijen, artiesten, interviews, ontmoetingen met politici en Libelle-columnisten en nog veel meer
  • is een dagje ‘live’ Libelle.

Contact deelname Libelle Zomerweek

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over deelname aan Libelle Zomerweek 2016? Kijk op libellezomerweekexposanten.nl voor meer informatie. Je kunt ook contact opnemen met sales events, tel. 088 556 51 30.

Francis Otten, tel. 06 224 127 13, francis.otten@sanoma.com.
Petra Rozenbrand, tel. 06 517 941 72, petra.rozenbrand@sanoma.com.