7 mei 2014

Libelle Zomerweek dit jaar een Siciliaans strand

Onder het motto Dolce & Libella barst het jaarlijkse feestje van Libelle lezeressen over minder dan een week los: dansen, eten, bijpraten en (work)shoppen. Kortom: een dagje genieten van het goede leven. Voor één week ligt er aan het IJmeer een Siciliaans strand.

Libelle opent de Zomerweek op maandagochtend 12 mei feestelijk met de lancering van een eigen parfum. Het allereerste flesje parfum wordt aangeboden aan een van Italië’s beroemdse filmdiva’s. Tijdens de feestelijke opening wordt er opera gezongen door Opera Zuid met solisten Marco Bakker en Miranda van Kralingen. Daarnaast zal een van Italië’s beroemdste tenoren, wiens naam nog geheim is, zijn opwachting maken.

Op het Piazza Libella is een Italiaans theater nagebouwd waar de hele dag iets te beleven valt: muziek, cabaret, modeshows en uiteraard de columnisten en de redactie van Libelle. Ook politici weten hun weg weer naar Almere te vinden, met dit jaar in hun kielzog alle ‘eerste’ vrouwen die voor hun partij in het Europees parlement zitten. Dit jaar is er weer een groot aantal workshops (creatief, columns schrijven, Italiaanse taal, mode & beauty), metamorfoses en signeersessies. In de Cucina Libelle serveren Yvette van Boven, Mathijs Vrieze en de zingende kok Gino de hele dag door Italiaanse gerechtjes.

Kijk voor het volledige programma op libelle zomerweek.