10 november 2015

Lift mee op het succes van de Beau Monde Awards

Op 18 januari 2016 wordt de 16de editie van de Beau Monde Awards georganiseerd in Amsterdam. Deze editie krijgt door het 20 jarig bestaan van Beau Monde een extra feestelijk tintje. De uitreiking van de Beau Monde Awards is hét nationale glamour event waar ieder jaar bekend Nederland graag zijn entree maakt. Voor 2016 zullen Sanoma en SBS de handen wederom ineen slaan. Zowel in print, online en op tv zal aandacht worden besteed aan de Beau Monde Awards

Partnerships Beau Monde Awards

Meedoen als partner van de Beau Monde Awards betekent bouwen aan naamsbekendheid en/of activatie van je merk bij een specifieke doelgroep. Een mooie kans om met je merk aan te sluiten op een cross-mediale campagne rondom het grootste Red Carpet event van Nederland. Laat je merk zichtbaar zijn als partner in hét glamourblad van Nederland, op BeauMonde.nl, tijdens Shownieuws in de week voorafgaand aan het evenement en op 18 januari zelf tijdens de uitreiking van de Beau Monde Awards. 

Voor meer informatie over de Beau Monde Awards kun je contact opnemen met Linda Holleman, salesmanager Events, linda.holleman@sanoma.com.