13 augustus 2014

MainStreet en B-Brave geven avondoptreden op Tina-dag XL

De populairste boybands van Nederland mogen natuurlijk niet ontbreken op de 23ste editie van het grootste meidenfeest van het jaar. Op zaterdag 27 en zondag 28 september geven MainStreet en B-Brave van 17.45 tot 19.00 uur een avondoptreden op het hoofdpodium van de Tina-dag XL. Na het enorme succes en een wederom uitverkochte weekendeditie in 2013, is het dit jaar weer twee dagen feest in Attractiepark Duinrell. En nu gaat het feest dus door tijdens een uniek optreden op zaterdag- en zondagavond voor de fans die er geen genoeg van kunnen krijgen.

Kaartverkoop gestart

Op zaterdag 27 en zondag 28 september 2014 opent Attractiepark Duinrell haar deuren voor de Tina-dag XL 2014. Het evenement heeft de laatste jaren bewezen een gigantisch feest te zijn dat meiden al lang van tevoren in hun agenda zetten. Meiden kunnen weer kiezen of zij op zaterdag of zondag komen, maar twee dagen feesten met Tina kan natuurlijk ook! Er is een speciaal Tina-dag arrangement te boeken op vakantiepark Duinrell. Het arrangement, de dagkaarten en kaarten voor het avondoptreden (beperkt aantal beschikbaar) op zaterdag of zondag zijn nu te koop op Tinadag.nl. Dagkaarten zijn te koop voor € 22,50 en de kaarten voor het avondoptreden zijn te koop vanaf € 10.

Let op: de kaarten voor het avondoptreden op de Tina-dag XL zijn alleen te koop in combinatie met een dagkaart voor de Tina-dag XL op zaterdag of zondag.

Shoppen & swingen

Tina-dag XL belooft weer een enorm spektakel te worden bomvol optredens van onder anderen: B-Brave, Monique Smit, Tim Douwsma, Ralf Mackenbach, Aliyah, Alessandro, Sarah & Julia en Femke Meines. Natuurlijk kan er ook volop worden geshopt, zijn er bekende schrijvers aanwezig, kunnen de coole attracties en het Tikibad bezocht worden en kunnen meiden meedoen aan leuke workshops in Tina Knutselplaza.

Zie Tinadag.nl voor het volledige programma.

Over Tina

Tijdschrift Tina bestaat al 47 jaar en is elke week weer een feestje om te lezen! In het leukste en grootste weekblad voor meisjes van 7 t/m 12 jaar lees je elke week de grappigste strips zoals Noortje, Suus & Sas, Roos, Madelief en de nieuwe stripheldin Tina. Ook lees je handige tips over mode, make-up, films, boeken en spelletjes en heel veel sterrennieuws van je favoriete vips. Je vindt het allemaal in Tina! Tina heeft een gemiddelde oplage van ruim 50.000.