17 september 2013

MainStreet, Nick & Simon en nieuwe stripheldin TINA op de Tina-dag XL

Aloha! Op zaterdag 28 en zondag 29 september wordt attractiepark Duinrell omgetoverd tot één grote, tropische wereld. De 22e editie van de Tina-dag! Hier genieten ruim 20.000 meiden van optredens van onder anderen MainStreet en Nick & Simon en ontmoeten ze niemand minder dan Tina’s nieuwste stripheldin TINA.

Tina-dag XL

De Tina-dag XL is een heel weekend feest vol met optredens van onder anderen MainStreet, Nick & Simon, Femke Meines, B-Brave, Tim Douwsma & Monique Smit en heel veel andere sterren. Er kan eindeloos worden geshopt, er zijn bekende schrijvers en tekenaars aanwezig, op het Tina Terras komt het tijdschrift tot leven en meiden kunnen de coole attracties én het Tikibad bezoeken. Ook zijn er dit jaar leuke workshops in de Tina Doe-hoek en natuurlijk worden er weer twee meisjes gekroond tot Tina-girl! Het thema dit jaar is tropisch roze, dus alle meiden worden in hun meest creatieve, tropisch roze outfits verwacht.

Nieuwe stripheldin TINA

Vanaf september zijn haar avonturen al te volgen in tijdschrift Tina, maar op de Tina-dag kunnen de meiden de nieuwe stripheldin Tina LIVE ontmoeten. Tina’s moeder is hoofdredacteur van het bekende meidenblad Tina en dat zit in zwaar weer. De werknemers zijn namelijk ineens tegelijk ziek, zwanger en op wereldreis! Gelukkig heeft Tina de oplossing. Zij helpt gewoon een handje! In een omgebouwde garage naast haar huis maakt ze samen met haar vrienden Fabio en Puck de leukste bladzijdes. Maar dat klinkt makkelijker dan ’t is…