7 november 2013

Margriet 75 jaar beleeft feestelijke finale op Margriet Winter Fair

Weekblad Margriet bestaat dit jaar 75 jaar en dat is uitbundig gevierd. Met onder andere een unieke expositie van Margriet-covers op het Museumplein, een speciaal jubileumconcert in het Concertgebouw en de dikste Margriet ooit. Maar de spetterende finale moet nog komen: de 13e Margriet Winter Fair, van 15 tot en met 21 november in Jaarbeurs Utrecht.

Margriet Winter Fair, het grootste winterfeest van Nederland, is dit jaar nog feestelijker dan ooit. Op het Jaarbeursplein begint het al, met een eregalerij van de 75 mooiste covers uit 75 jaar Margriet. De coverexpositie is een bijzondere wandeling door 75 jaar Nederland en roept bij velen warme herinneringen op.

Workshops en optredens
En binnen biedt de Margriet Winter Fair een nog groter en veelzijdiger aanbod dan voorgaande jaren. Met elke dag een zeer divers workshopaanbod (meer dan 10.000 workshopplaatsen)! Met zo’n 300 shops om winterfeestinkopen te doen. Met wedstrijden, performances, interviews en een enorm aantal optredens. Met een fantastische mix van bekende artiesten en auteurs (onder andere Karin Bloemen, Thomas Berge, Nick en Simon, 3JS, Cor Bakker en Mike Boddé, Jan Smit, Saskia Noort, Kluun, Nico Dijkshoorn en Daphne Deckers). Natuurlijk zullen ook de Margriet-columnisten en de redactie aanwezig zijn. Dit alles in een sfeervolle ambiance, met sprankelende fonteinen, een prachtig theater en een fonkelnieuwe Villa Margriet.

Sterk en springlevend merk
Margriet-hoofdredacteur Leontine van den Bos: “Voor veel mensen is 2013 een pittig jaar geweest. Ook voor onze lezeressen. Toch zien we dat Margriet nog iedere week anderhalf miljoen vrouwen en mannen bereikt. De trouw aan Margriet is enorm. Het is een sterk en springlevend merk. Margriet laat zien waartoe print nog altijd in staat is. Een enorm lezerspubliek bereiken, én met elkaar het grootste winterfeest van Nederland vieren!”