16 juni 2016

Margriet gaat samenwonen met Henders & Hazel

Samen met Henders & Hazel heeft Margriet een fauteuil ontwikkeld. Door de wensen van de gezamenlijke doelgroep te combineren is de Margriet-fauteuil tot stand gekomen. Beide merken beschikken over de nodige kennis van de behoeften binnen de doelgroep. Dit heeft geresulteerd in een uiterst comfortabele en ergonomische fauteil, die bovendien naar eigen wens te ontwerpen is.

De Margriet-fauteuil is tot stand gekomen door de wensen van de gezamenlijke doelgroep van Margriet en Henders & Hazel te combineren. De fauteuil heeft een comfortabele en ergonomisch verantwoorde zit en past daarmee perfect bij de Margriet-focus, die gericht is op een Happy & Healthy leven. Voor Margriet was het van belang dat de fauteuil in elk interieur past, of het nu romantisch, modern of eigentijds is. De fauteuil is daarom verkrijgbaar in stof, lederlook en leer. Er zijn veel verschillende combinaties mogelijk met de materialen, kleuren en accentkleuren in de zijkant en op de rug. Ook kan er gekozen worden uit een rvs of een metalen frame.

Leontine van den Bos, hoofdredacteur Margriet: “De samenwerking met Henders & Hazel wordt positief ontvangen. Er is veel vraag naar de speciaal voor Margriet ontworpen fauteuils. Wat het succes verklaart? We combineren de kracht van twee sterke merken met een grondige kennis van de gezamenlijke doelgroep. Dan kun je aanbieden waar écht behoefte aan is.”

Vanwege het succes gaan Henders & Hazel en Margriet de collectie uitbreiden. In het najaar zal de Margriet-eetkamerstoel gelanceerd worden. Deze stoel, verkrijgbaar in stof, lederlook en leer of een combinatie van deze materialen, kan eveneens naar eigen smaak ontworpen worden.

Jacqueline Stevens, conceptmanager Henders & Hazel: “Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking met Margriet. Wij kunnen als Henders & Hazel de Margriet-lezeressen inspireren op het gebied van interieur. De samenwerking heeft geresulteerd in een eigentijdse fauteuil met een super comfort. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking met Margriet.”

Commerciële samenwerking

Geïnteresseerd in een samenwerking met Margriet? Neem dan contact op met Corine Schumacher, 088 556 52 40 of met ons salesteamook contact opnemen met het salesteam, 088 556 77 77, sales.nl@sanoma.com.