27 maart 2014

Margriet-Spektakel-op-Tafel. Ben jij erbij?

Margriet lanceerde in 2011 Margriet Spektakel-op-Tafel, dat is uitgegroeid tot een succesvol en goedbezocht terugkerend event. Dit jaar breiden we uit en verhuist het event van Hoofddorp naar de Bergkerk in Deventer. Ook jouw merk kan meedoen.

Op zaterdag 2 en zondag 3 augustus tijdens de Deventer Boekenmarkt, vindt Margriet Spektafel-op-Tafel maar liefst vier maal plaats. Er nemen 1.800 consumenten deel. Aan een tafel annex podium van honderd meter lang waarop en waaraan van alles gebeurt: presentaties van auteurs, optredens en muziek. Met een uitgebreide lunch of heerlijk driegangendiner. Voorafgaand aan het event besteedt Margriet ruimschoots aandacht aan dit spektakel in print, online, in de nieuwsbrief en op Facebook. Ook jouw merk kan hierin worden meegenomen.

Sponsormogelijkheden Margriet Spektakel-op-Tafel

Geïnteresseerd in deelname aan dit unieke event? Er zijn diverse sponsormogelijkheden. Bekijk voor meer informatie de hand-out. of neem contact op met Esther Sterling (esther.sterling@sanoma.com, 088 556 4124) of Lonneke Zuure (088 556 4679, lonneke.zuure@sanoma.com).