23 januari 2013

Margriet start jubileumjaar met eigen postzegels

Margriet bestaat dit jaar 75 jaar. En om dat te vieren brengt het weekblad samen met PostNL de allermooiste Margriet-covers uit op postzegel én kaart. Deze speciale jubileumuitgave bestaat uit zes verschillende postsets en in elke set zitten drie ansichtkaarten met bijbehorende postzegels.

Margriet-hoofdredacteur Leontine van den Bos: “Deze unieke samenwerking met PostNL is een mooie start van ons feestelijke jubileumjaar. De kaarten en postzegels doen recht aan de historische waarde van al die prachtige Margriet-covers door de jaren heen.”

De eerste set – met mode als thema – is verkrijgbaar vanaf donderdag 24 januari tegelijkertijd met Margriet 5 en is ook te bestellen via postnl.nl/margriet voor € 4,95. Later dit jaar verschijnen nog de sets: culinair, gezin, beauty, filmlegendes en winter.

Behalve met postzegels zal Margriet haar 75-jarig jubileum vieren met onder andere een tv-serie, een fietsevent met het Oranjefonds en tal van acties met andere jubilerende Nederlandse instanties als het Concertgebouw, het Frans Halsmuseum, Artis en het Kröller Müller museum.

Foto: Leontine van den Bos, hoofdredacteur Margriet en Linda van Zomeren, directeur Zakelijke Markt Post NL