13 november 2018

Margriet viert jubileum extra uitbundig op Margriet Winter Fair!

Margriet bestaat 80 jaar en dat vieren we! Op 23 november gaat het leukste winterfeest van Nederland van start in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch met een verrassend programma. Hoofdredacteur Leontine van den Bos opent op feestelijke wijze Margriet Winter Fair samen met Natasja Froger. En: voor mantelzorgers, buddy’s en vrijwilligers is er dit jaar extra aandacht.

Al meer dan 100 optredens in het Margriet Huis en het Margriet Theater zijn bevestigd. Zo komen topartiesten als Trijntje Oosterhuis, Jeroen van der Boom, Do en Nick& Simon optreden. Ook zijn er previews van diverse musical- en theatervoorstellingen en kan de bezoeker een theatercollege volgen. Intieme huiskamerconcerten, signeersessies van vele auteurs, onder wie Aaf Brandt Corstius, Isa Hoes en Medina Schuurman en Heleen van Royen, worden afgewisseld met talloze creatieve, beauty en happy & healthy workshops, waar bezoekers gratis aan kunnen deelnemen (maar liefst 16.000 workshopplekken). Gedurende de dag zijn er modeshows en kan er ruimschoots geshopt worden bij de ruim 350 winkeltjes. Omroep Brabant zendt dagelijks live haar tv programma Brabants Bont vanaf Margriet Winter Fair uit.

Maaltijd voor elkaar
Margriet is maatschappelijk betrokken en heeft oog voor mensen voor wie de feestdagen niet vanzelfsprekend staan voor onbezorgd genieten. Soms is het zwaar, eenzaam of uitputtend. Zij wil daarom mensen in het zonnetje zetten die wat extra aandacht verdienen. 350 vrijwilligers zijn op maandag 26 november uitgenodigd voor een volledig verzorgde middag en avond op Margriet Winter Fair. Samen met degene die ze verzorgen of ondersteunen wordt hun zo een onvergetelijke feestdag aangeboden. De dag wordt afgesloten met een grandioos diner plus entertainment op het leukste winterfeest van Nederland!

Wanneer?
Margriet Winter Fair vindt voor de 18e keer plaats van vrijdag 23 november tot en met donderdag 29 november in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch van 10.00 uur – 18.00 uur. Voor kaartverkoop en meer informatie: margrietwinterfair.nl.