21 november 2014

Margriet Winter Fair 2014: een bruisend feest!

Afgelopen week vond Margriet Winter Fair plaats in Jaarbeurs Utrecht. Deze veertiende editie bood een ongekend aantal aan workshops, optredens, shows en demonstraties. Er is naar hartenlust geshopt en inspiratie opgedaan voor de feestdagen. Maar liefst 68.500 bezoekers wisten dit jaar de weg naar Margriet Winter Fair te vinden.

Er werd dit jaar meer dan ooit ‘geworkshopt’. Over de hele week waren er 15.000 workshopplaatsen. Bezoekers konden zelf creatief aan de slag of zich laten inspireren op verschillende gebieden zoals mode, beauty, culinair en zelfontplooiing.

Margriet Vriendinnen Lounge

In Villa Margriet waren alle Margriet-columnisten en -redacteuren aanwezig en lazen bekende auteurs als Daphne Deckers, Marion Pauw en Robert ten Brink voor uit eigen werk. Succesvol dit jaar was het nieuwe initiatief Margriet Vriendinnen Lounge, waar vriendinnen elkaar live konden ontmoeten. Deze online groep heeft inmiddels ruim 2.000 leden op Facebook en speelt zo in op de toenemende eenzaamheid in Nederland.

Margriet-hoofdredacteur, Leontine van den Bos: “Door de onrust in de wereld lijkt het dit jaar een extra bijzondere Fair te zijn geweest. We kregen opvallend veel positieve reacties van genietende bezoekers. En het was echt een kippenvel-moment toen de grootste kleurplaat van Nederland, een door Margriet-vriendinnen gemaakte tegelwand, werd onthuld. Mét een echte kerstboodschap: Vrede, Vrijheid, Vriendschap. Margriet Winter Fair was een geweldige start van de feestdagen!”

De grootste kleurplaat van Nederland, een tegelmuur met kerstboodschap
Volgend jaar vindt de 15e editie van Margriet Winter Fair plaats van 13 t/m 19 november in Jaarbeurs Utrecht.

Zie hier een terugblik op Margriet Winter Fair