20 november 2015

Margriet Winter Fair 2015 breekt bezoekersrecords

74.200 bezoekers vonden dit jaar de weg naar Margriet Winter Fair. De Fair, die dit jaar de sfeer ademde van een winterse wereldstad met honderdduizend lichtjes, verwelkomde zaterdag ook zijn miljoenste bezoeker. Met workshops, optredens van artiesten, interviews met auteurs, kookdemonstraties en zo’n 300 shops was het aanbod van de Winter Fair diverser dan ooit.

In Villa Margriet waren alle Margriet-columnisten en -redacteuren aanwezig en gaven bekende auteurs als Adriaan van Dis, Simone van der Vlugt, Arthur Japin en Daphne Deckers interviews. Ook signeerden zij hun boeken. In het grote Theater waren modeshows en optredens van o.a. Nick & Simon, Brigitte Kaandorp, Roel van Velzen, Jan Smit en Edsilia Rombley.

Meer workshops

Er werd dit jaar meer dan ooit ‘geworkshopt’. Over de hele week waren er maar liefst 15.000 workshopplekken. Bezoekers konden zelf iets maken en zich laten inspireren door diverse thema’s op het gebied van beauty, zelfontplooiing, creativiteit en koken. Daarnaast was er ook ruime gelegenheid om te shoppen in de 300 feestelijk aangeklede shops. Kortom, een week vol gezelligheid en kerstinspiratie in een omgetoverde Jaarbeurs Utrecht.

De volgende 16de editie van Margriet Winter Fair vindt plaats van 18 t/m 24 november in Jaarbeurs Utrecht