9 november 2015

Margriet Winter Fair 2015: stad met honderdduizend lichtjes

Vanwege het jubileumjaar heeft de Fair een nieuw concept gekregen: de Jaarbeurs is omgetoverd tot één grote overdekte stad-in-kerstsfeer aangekleed met honderdduizend lichtjes. Margriet Winter Fair  opent haar deuren op vrijdag 13 november.

Met een bezoek aan Margriet Winter Fair beleeft de bezoeker alles wat de wereldsteden aan decemberfeestelijkheden te bieden hebben op één dag! Feestelijke versiering, gezellige winkeltjes, kerststalletjes, glühwein en de ambiance van een stad; met een museumplein, een verlichte kerktoren, stadsbanken, besneeuwde kerstbomen, klassieke lantaarns, een kerstpassage en foodhallen, waar bezoekers de lekkerste ingrediënten en hapjes kunnen kopen. Ook is er een lichtfontein die bezoekers zelf kunnen laten branden door te fietsen op één van de vijf fietsen die de fontein aandrijven.

Workshops, auteurs en artiesten

Daarnaast zijn er maar liefst 15.000 creatieve, beauty en culinaire workshopplekken. Onder andere Jan Smit, Brigitte Kaandorp, Nick & Simon, de 3JS, Van Velzen, Edsilia Rombley, De Kast en Xander de Buisonjé treden op. Ook zijn er veel auteurs aanwezig, waaronder Adriaan van Dis, Isa Hoes, Esther Verhoef, Thomas Acda en Simon de Waal.

Margriet Winter Fair vindt plaats van vrijdag 13 november tot en met donderdag 19 november in Jaarbeurs Utrecht van 10.00 – 18.00 uur.

Meer info over programma en kaarten: via margrietwinterfair.nl