28 november 2019

Margriet Winterfair luidt knallend de feestmaand in

Na een week lang feest sloten zojuist in ’s-Hertogenbosch de deuren van het gezelligste winterfeest: Margriet Winterfair. In een tot winterwalhalla omgetoverde Brabanthallen gaf het merk Margriet het startsein voor de feestmaand. 70.000 bezoekers genoten van optredens, workshops, shoppen en gezellig samenzijn.

Het leek een week lang alsof de feestdagen al waren begonnen. Omringd door ontelbaar veel lichtjes, prachtig versierde bomen en heel veel kerstinspiratie lieten bezoekers zich verrassen door het bomvolle programma van de Fair. Er waren dagelijks optredens van topartiesten als Trijntje Oosterhuis, Thomas Acda en Jeroen van der Boom, ruim 15.000 inspirerende workshopplekken en interviews met auteurs als Esther Verhoef, Merel Westrik met haar moeder Marjan van den Berg en Ronald Giphart. Bezoekers konden hun hart ophalen bij meer dan 300 shops en zijn er maar liefst 51.000 overheerlijke Bossche bollen gegeten.

Terugdringen van eenzaamheid
Omdat Margriet zich inzet voor het terugdringen van eenzaamheid, kwam ook dat thema uitgebreid aan bod. In samenwerking met Stichting Social Sofa werd er daarom op de Winterfair gewerkt aan ontmoetingsbanken die door heel Nederland geplaatst gaan worden. Bezoekers droegen een (mozaïek)steentje bij aan deze banken, waardoor er twee banken voltooid konden worden.

Benieuwd hoe het gezelligste Winterfeest was? Bekijk hier de aftermovie van Margriet Winterfair.

Margriet Winterfair 2020
De 20ste van Margriet Winterfair wordt volgend jaar gehouden van 20 november tot en met 26 november 2020 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Over Margriet
Margriet is hét Nederlandse multimediamerk voor de vrouw van nu. Met een maandelijks bereik van 2,5 miljoen geeft Margriet vrouwen informatie, herkenning en verdieping, zodat zij hun eigen keuzes kunnen maken en helemaal zichzelf kunnen zijn.