25 januari 2013

Marie Claire presenteert SIS by Spijkers en Spijkers

Op donderdag 24 januari tijdens de 18e editie van Amsterdam Fashion Week presenteerden Truus en Riet Spijkers de nieuwe AW1314 SIS collectie aan de (inter)nationale pers en de modewereld in de Gashouder te Amsterdam. De AW1314 SIS collectie laat zich het beste omschrijven als “sweet rock & roll’ en is een eerbetoon aan de opkomende jeugdculturen van de fifties.

Fashionmagazine Marie Claire was donderdagavond 24 januari host van de show SIS by Spijkers en Spijkers. Vorig jaar was het magazine gastvrouw van de show van Claes Iversen en in 2011 van – toen ook al – SIS by Spijkers en Spijkers. Deze Nederlandse tweelingzusjes, Truus en Riet, zijn met hun modelijn SIS steeds succesvoller in binnen- en buitenland. In 2010 won het succesvolle ontwerpers duo de Marie Claire Prix de la Mode Award in de categorie Best Dutch Designer.

“Marie Claire is de working girl met een eye for style. Een dynamische vrouw met een eigen stijlsignatuur, die kleding draagt die haar persoonlijkheid onderstreept. Truus en Riet Spijkers zijn vrouwen die hun droom leven en werk doen dat ze gelukkig maakt. Hun kleding is stijlvol, trendy en comfortabel. Als mens en als merk passen zij perfect bij Marie Claire. Ik ben blij en trots dat we ons dit jaar weer aan hen mogen verbinden”, aldus May-Britt Mobach, hoofdredacteur Marie Claire.

Foto: Marie-Claire, door Louise Honee.
Ontwerpersduo Spijkers met hoofdredacteur May-Britt Mobach