6 februari 2012

Marie Claire Smart & Amazing award uitgereikt


Maandag 6 februari lanceerde het magazine Marie Claire de smart top 100. Deze lijst is

onderdeel van het grotere think smart, look amazing platform, wat Marie Claire dit jaar nog meer zal gaan laden. Carrierevrouwen met een oog voor stijl staan centraal. Tijdens de exclusieve Hotel Marie Claire launch party in Cristofori op de Prinsengracht te Amsterdam, werd Eva Jinek bekroond tot La Femme Formidable 2012.
In de stijl van Hotel Costes


Marie Claire kijkt terug op een zeer succesvol launch event. Met vrouwen als Maria Kooistra, Sophie van der Stap, Susan Smit en Marion Pauw in powerdresses en high heels, werd Cristofori geheel omgetoverd in de sfeer van Hotel Costes uit Parijs, conform de Franse Marie Claire roots. Exclusief voor Marie Claire werd ook de huisdeejay van Hotel Costes ingevlogen, Stephane Pompougnac. Beau van Erven Dorens had het genoegen om de Smart & Amazing Award aan Eva Jinek uit te mogen reiken. Met een verrassend backstage filmpje van de fotoshoot, verzorgd door A Beautiful Day, werd Eva Jinek als winnares onthuld,

www.youtube.com/marieclairenl

. Marie Claires hoofdredacteur May-Britt Mobach is enthousiast: Het ontbrak in Nederland nog aan een lijst voor business ladies op Louboutins en deze wilden wij als Marie Claire graag neerzetten. De lijst omvat bijna 41 eeuwen aan levenservaring en 63 universitaire titels en 130 boeken geschreven… Ik ben verheugd om deze business ladies bij elkaar te brengen en te laten

zien hoe empowered en tegelijkertijd stijlvol deze kunnen vrouwen zijn.


Vanaf nu: Marie Claire | plus | plus | plus |


Marie Claire bestaat in Nederland al meer dan twintig jaar en is van oudsher de glossy met style en substance. De formule van onze titel is uniek, maar natuurlijk blijven we verfrissen en passen we ons aan de behoefte van onze lezeres aan, aldus May-Britt Mobach. In 2012 moet een merk meer zijn dan een tijdschrift. Plus | plus | plus | staat voor de beleving die we willen creeren, waarbij we de lezeressen willen betrekken in de wereld van Marie Claire. Maar plus | plus | plus staat ook voor een toename van veertig paginas per editie, en er zal iedere maand een speciaal katern worden gepubliceerd, genaamd het Smart Book. Het Smart Book zal iedere maand gevuld zijn met opzienbarende onderwerpen die onze lezeres smart & amazing maakt. Op donderdag 9 februari zal de vernieuwde Marie Claire geintroduceerd worden aan de Nederlandse lezer.

PS. Volgende maand ontvangt de lezeres het Smart Book als notitieboekje bij Marie Claire. Alle tips uit het magazine zo samen te voegen in een eigen personal Smart Book!