https://www.youtube.com/watch?v=Et7Ou_FoUHo

24 februari 2016

Marie Claire Starters Award 2016. Doe je mee?

In 2016 organiseert Marie Claire voor de 12e keer de Marie Claire Starters Award. Steeds meer jonge vrouwen dromen van hun eigen bedrijf. Het aantal daadkrachtige beginnende onderneemsters dat de sprong in het diepe waagt neemt toe, zelfs in tijden van crisis. Met de Marie Claire Starters Award biedt Marie Claire elk jaar een vrouw met een gouden business idee een financieel en mentaal startkapitaal voor die eerste spannende periode, zodat zij optimaal geoutilleerd aan haar avontuur kan beginnen.

Marie Claire Starters Award 2016

De Marie Claire Starters Award 2016 zal naar verwachting plaatsvinden in oktober als onderdeel van het Marie Claire @work event. Dit event biedt vrouwen inspiratie voor hun hoofd, hart en kledingkast. Denk hierbij aan verschillende stands en seminars, workshops en adviesmogelijkheden. De focus van de Marie Claire Starters Award ligt op de ondernemer. Welke eigenschappen & skills heeft zij nodig om de te starten onderneming tot een succes te maken? Samen met onze partners zullen we hier een adviserende rol in nemen.

Sponsormogelijkheden Marie Claire Starters Awards 2016

De Marie Claire Starters Award is een uitgelegen kans om de jonge 28+ vrouw met een sterke interesse in professionele ontwikkeling en oog voor stijl te bereiken. Je kunt dit doen door het evenement te sponsoren, maar ook door het organiseren van masterclasses, workshops of een business lounge. Je krijgt als sponsor daarbij de kans de kandidaten bij te praten over jouw vakgebied en hen te inspireren. Zo kunnen sponsoren uit de financiële branche de kandidaten bijvoorbeeld een masterclass over financiën / boekhouding aanbieden. Sponsoren uit de cosmeticabranche kunnen tijdens deze masterclass een touch up verzorgen. Sponsoren uit de fashionbranche kunnen de kleding verzorgen. Ook presentatietechnieken, loopbaanadvies en onderhandelingstechnieken kunnen besproken worden vanuit de expertise van de sponsor. Samen met jou bekijken we naar de best passende manier en wordt een voorstel op maat gemaakt.

De communicatie rondom de Starters Award beslaat ongeveer een half jaar en gaat via print, site, social media en het event. Sponsoren van de Starters Award worden meegenomen in het hele communicatietraject. Dit houdt onder meer in dat je als sponsor aandacht krijgt op de oproeppagina’s (genoemd als partner), in Twitter en Facebook berichten, op marieclaire.nl en in de nieuwsbrief, het logo wordt vermeld op de uitnodiging, de sponsorwall en alle  overige promotiematerialen. Sponsors nemen ook deel in de goodiebag die wordt uitgereikt aan de bezoekers. Verder is het als sponsor van de Starters Award mogelijk om een spokesperson in de jury te laten plaatsnemen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in het sponsoren van de Marie Claire Starters Award 2016, dan maken wij graag een passend voorstel voor je. Je kunt daarvoor contact opnemen met daantje.derkinderen@sanoma.com.

Impressie Marie Claire Starters Award 2015