29 juli 2015

Marie Claire @Work Lifestyle Experience event: doe je ook mee?

Op 25 september vindt de eerste editie van Marie Claire @Work Lifestyle Experience plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. 1.000 gepassioneerde dynamische carrièrevrouwen komen op één dag bij elkaar op een inspirerende locatie om gevoed te worden in hun hoofd, hart en kledingkast. Thema: empower your work life. Ben je er ook bij?

Over Marie Claire @Work Lifestyle Experience

Marie Claire @Work Lifestyle Experience is hét carrière-event waarbij de kernwaarden van Marie Claire – van sterke vrouwen, over sterke vrouwen, voor sterke vrouwen – op alle mogelijke manieren tot uiting komen. Van sollicitatietips tot office etiquette, van powerlipstick tot voor jezelf beginnen – Marie Claire @Work Lifestyle Experience gaat over meer uit je werk halen. Een dag vol inspiratie, kortom: de ultieme @Work Lifestyle Experience!

Het programma is bekend: top vrouwen aan het woord

Tijdens de Marie Claire @Work Lifestyle Experience kunnen de bezoekers inhoudelijke masterclasses volgen, lezingen bijwonen, redacteuren ontmoeten én gaan ze naar huis met persoonlijk stijladvies. Het programma is prikkelend en afwisselend: van masterclass ‘Carrièrelessen’ door Gerdi Verbeet, Voormalig voorzitter Tweede Kamer, tot workshop ‘Become your own brand’ door Nynke Kuipers, Expert Personal Branding. Het volledige programma en een overzicht van de sprekers vind je op de marieclaireatwork.nl.

Multimediale campagne recht in de doelgroep

Meedoen als partner van de Marie Claire@Wor Lifestyle Experience betekent communicatie midden in de doelgroep, zowel in print en online als via social media-kanalen en tijdens het evenement. Speciaal voor partners hebben wij multimediale mediapakketten samengesteld waarbij deelname aangejaagd wordt via de kanalen van Marie Claire. Zodoende zijn de merken van onze partners niet alleen tijdens, maar ook voorafgaand en na afloop van het evenement zichtbaar. Je lift mee op de sterke relatie die Marie Claire heeft met haar doelgroep. Dit kan op allerlei manieren, van het verzorgen van een masterclass tot het leveren van een item voor de sample-tas. Wij stellen graag een mediapakket samen dat bijdraagt aan je doelstelling.

De prijs voor een mediapakket begint al bij € 3.500. Bekijk de mogelijkheden.

Contact

Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Lenneke Morit, Accountmanager Events
088-5564723 / 0611043046 / lenneke.morit@sanoma.com

Sales Glossies
088-5565135 / salesglossies.nl@sanoma.com

Of benader je eigen accountmanager.