24 augustus 2016

Mart Visser exclusief bij Sanoma | SBS

Mart Visser en Sanoma | SBS zijn voor langere tijd een partnership aangegaan. De samenwerking is gestart vanaf mei 2016. Het uitgangspunt van deze samenwerking is het merk Mart Visser online verder uit te bouwen, en dan specifiek voor de doelgroep die aansluit bij zijn nieuwe confectielijn van maat 34 t/m maat 48.

Werkwijze van de samenwerking

Via verschillende touchpoints binnen het vrouwendomein van Sanoma | SBS netwerk is verbinding gelegd met de webshop van Mart Visser. Zo werd er samen met Libelle op zoek gegaan naar modellen met iets extra’s. Mart wil namelijk modellen die net zo veelzijdig zijn als zijn confectiecollectie. Hij wil oma, haar dochter en volwassen kleindochter kunnen kleden. Deze gedachte en bijbehorende doelgroep wordt uitgedragen in alle vrouwen week- en maandtijdschriften van Sanoma en tv zenders van SBS, maar ook online binnen het gehele Sanoma | SBS netwerk. Hiernaast wordt de webshop van Mart Visser tot leven geroepen tijdens events van Sanoma, zoals het Margriet Winter Festival dat in december plaatsvindt. Na de eerste maanden werpen de eerste vruchten zich af en is een aanzienlijke groei te zien in de online verkoop.

‘Samenwerking met Sanoma | SBS een logisch gevolg’

Mart over zijn samenwerking: ‘Na de lancering medio maart van Martvisser.nl is mijn label dermate groots online gegroeid dat een samenwerking met Sanoma | SBS een logisch gevolg is om dit verder uit te bouwen. Het is nu de juiste tijd om de zakelijke kant met mijn creatieve input te vermenigvuldigen en te synchroniseren met de doelgroep die ik heb. Vrouwen weten steeds beter de weg te vinden naar onze online shop.’

Benieuwd wat Consumer Income voor jou kan betekenen?

De samenwerking met Mart Visser is belegd binnen de afdeling Consumer Income van Sanoma | SBS. Deze afdeling houdt zich bezig met het ontwikkelen en initiëren van commerciële producten en diensten die vanuit onze on- en offline platformen worden aangeboden aan consumenten. Wil je meer weten wat Consumer Income voor jou zou kunnen betekenen? Teamleader Product Martine Kevelham helpt je graag verder via 020 – 800 7329 of mail via martine.kevelham@sbs.nl. Voor meer informatie klik hier.