12 juni 2012

Maxine de mooiste voetbalvrouw

Maxine Ashley de Wit is de mooiste spelersvrouw van Nederland. Dat is de uitkomst van een super betrouwbaar onderzoek van Maurice de Hond, in opdracht van WTF.nl. Max heeft de verkiezing vooral te danken aan haar populariteit bij mannen vanaf de 25 en mensen die VVD stemmen. In beide gevallen gaat ze aan de haal met meer dan een kwart van de stemmen.

Maxine is de vriendin (of ex) van Gregory van der Wiel. Bronnen rond de voetballer bevestigen aan

WTF.nl

dat de relatie nog ‘lekker zonnig’ is. Omdat hij haar uit de publiciteit wil houden, weten we niet zo heel veel van haar. Er is een karig twitteraccount en wat vage fotos met een Porsche op Facebook.


Yolanthe op de tweede plek


Yolanthe Sneijder-Cabau eindigt op een tweede plek. Yo heeft dat vooral te danken aan haar populariteit bij de generatie 18-24 jaar. Van haar zijn we wel zeker dat ze met een oranje sjaal in de lucht voor haar Wes juicht. En door de tattoo op Sneijders buik zal hij haar de komende maand niet vergeten.


Charlotte doet het goed bij 55+


Charlotte, de vrouw van John Heitinga, is met bijna 20 procent van de stemmen opvallend populair onder 55+ers, terwijl Yolanthe op slechts 5 procent aan waardering bij deze groep kan rekenen. Yo doet het met 26 procent wel goed onder stemmers van GroenLinks.


Toplijst mooiste spelersvrouwen


1. Maxine Ashley de Wit 17%

2. Yolanthe Sneijder 14%

3. Sylvie van der Vaart 13%

4. Charlotte Heitinga 13%

5. Bouchra van Persie 8%

6. Gertrude Kuyt 4%

7. Kim Stekelenburg 3%


Sylvie populairst onder vrouwen


Sylvie van der Vaart is na Yo 3e op de lijst. Zij is bij maar liefst 26 procent van de PVV-stemmers ongekend populair. Zij is trouwens ook het meest geliefd onder vrouwen. Bij haar eigen sekse kan ze rekenen op 20 procent. Of haar huwelijk met Raf nog lang standhoudt, is niet helemaal duidelijk, maar volgens Sylvie is alles nog

koek en ei

. Sorry

dames

.

Het minst populair zijn de egas van Dirk Kuyt en Maarten Stekelenburg.