25 november 2015

Meer impact met nieuw formaat skybox op Startpagina

Na de invoering van de formaten leaderboard en wide skyscraper op Startpagina.nl is de rich media uiting skybox vernieuwd op Startpagina.nl. De skybox is nu een custom formaat dat de leaderboard en wide skyscraper verbindt tot een geheel. Door het nieuwe formaat is de uiting maar liefst 61% groter geworden en zorgt daardoor voor nog meer awareness en impact. Bekijk het skyboxtemplate.

Over Startpagina

Met een bereik van gemiddeld 600.000 unieke bezoekers en gemiddeld 1,8 miljoen pageviews per dag is Startpagina een van de grootste websites van Sanoma. Startpagina.nl bereikt een zeer breed publiek, waarin mannen en vrouwen vrijwel gelijk vertegenwoordigd zijn. Het grootste gedeelte van de Startpaginabezoekers bezoekt de site dagelijks.

Waarom Startpagina

  • Hoog dagelijks bereik
  • Hoge awareness met impactvol formaat
  • Hoge conversieratio’s
  • Breed publiek

Eindejaaractie tarieven skybox Startpagina

Interesse in de skybox op Startpagina.nl? In de maand december 2015 kun je dit formaat  tegen een zeer aantrekkelijk tarief afnemen. Voor dit actietarief of meer informatie over de verschillende andere advertentiemogelijkheden op Startpagina.nl, neem contact op met je accountmanager of met ons salesteam, 088 556 7777, sales.nl@sanoma.com.