20 april 2016

Meimaand Filmmaand bij Veronica van start met landelijke actie via in-store, print en online

Traditiegetrouw organiseert Veronica de Meimaand Filmmaand met de beste acteurs in de grootste blockbusters. Als aftrap van de editie van dit jaar wordt in samenwerking met de Nationale EntertainmentCard de Veronica Meimaand Filmmaand cadeaukaart gelanceerd. Dit gebeurt via twee manieren: print en fysiek op de winkelvloer.

Datageneratie binnen het umfeld Filmliefhebber

De cadeaukaart is te vinden in het Veronica Magazine dat uitgegeven wordt op 19 april 2016 en wordt gratis uitgereikt aan klanten bij een kassatransactie bij de deelnemende winkels, die een Nationale EntertainmentCard aansluiting hebben. De Veronica Meimaand Filmmaand cadeaukaart kan vervolgens via de website van Veronica worden geactiveerd. Het tegoed op de kaart is te besteden aan een dvd of Blu-ray bij een minimaal bestedingsbedrag van € 10,00. Dit kan in de periode van 1 mei tot en met 30 juni 2016 bij de deelnemende winkels, die een Nationale EntertainmentCard aansluiting hebben.

Bastiaan van Dalen, zendermanager Veronica: “De Meimaand Filmmaand is al jaren een begrip op televisie. Door de unieke samenwerking met NVER brengen we dit merk voor het eerst van televisie naar de winkelvloer. Daarnaast genereert deze actie door de invoer van gegevens op de site van Veronica  data in het umfeld Filmliefhebber dat deel uitmaakt van de Sanoma | SBS strategie.”

Films tijdens Veronica Meimaand Filmmaand

Dit jaar zwaaien Harrison Ford en Oscar-winnaar Matt Damon de scepter op de zender in de themamaand Veronica Meimaand Filmmaand. Op maandagen zijn namelijk alle Jason Bourne-films te zien en op donderdagen alle Indiana Jones-films. Daarnaast worden er 19 andere actiefilms en grote premières, zoals The Hunger Games: Catching Fire met Oscar-winnares Jennifer Lawrence en de première van actiethriller Non-Stop met Liam Neeson.

Commercieel samenwerken met Veronica?

Voor meer informatie over een commerciële samenwerking met Veronica of adverteren bij Veronica, neem contact op met het salesteam.