9 oktober 2014

Met Flair bereik je de leukste vrouwen van Nederland

Wil jij ook de leukste vrouwen van Nederland bereiken met je campagne rond de feestdagen? In december staat Flair in het teken van Kerst. En Kerst vieren we met Flair. Dikker, glossy papier en een hogere oplage. Bekijk de redactionele planning.

De vijf mooiste nummers van het jaar, editie 49, 50, 51,52 en 1, zitten bomvol feestelijke fashion, handige beautytips, inspirerende recepten en mooie verhalen. De kerstedities zijn dikker, met glossy papier en bevatten veel extra’s voor de lezeressen. De oplage wordt verhoogd uitgezet, alle extra’s zorgen voor meer verkoop en vooral in de kerstvakantie wordt Flair heel goed gelezen. Flair heeft een Net Promotor Score van 8, wat betekent dat veel lezeressen Flair aanraden aan vriendinnen.

De Flair vrouw is 25-45 jaar, staat positief in het leven, werkt, doet graag de boodschappen, gebruikt Flair als gids en is het stralende middelpunt in haar familie en vriendenkring.

Redactionele planning Flair kerstedities

Bekijk de redactionele planning voor de vijf mooiste Flairs van het jaar.

Contact Flair

Wil je meer weten over de adverteermogelijkheden bij Flair? Neem contact op met je accountmanager of ons salesteam, sales.nl@sanoma.com, 088 556 7777.