25 oktober 2012

Met korting naar eDay?

Sanoma Media is ook dit jaar Golden Sponsor van Emerce eDay, het toonaangevende e-business event van de Benelux. Relaties van Sanoma krijgen 100 euro korting!

eDay biedt een blik in de toekomst van online business, media & marketing. Dé plek om alles te horen over innovaties in online, mobile, media en tech. Dé update over ‘what’s next’! En hét netwerk-event om andere professionals te ontmoeten rond online media, marketing, commerce en tech in Nederland. Met internationale keynote sprekers, zoals Cristina Bondolowski (Coca-Cola), Matthew Stinchcomb en Randy Hunt (Etsy), Ben Jones (AKQA) en Farida Vis (University of Sheffield).

Bezoek onze stand op de Playground en onze workshop: A how to session about Mobile Advertising door Victor Beerthuis  (manager Innovations & Mobile Advertising Sanoma Media).

€ 100,- korting op een toegangsbewijs
Relaties van Sanoma Media kunnen gebruik maken van een speciale eDay aanbieding. Je krijgt dan € 100,- korting op een toegangsbewijs. Je betaalt € 495,- i.p.v. € 595,-.

Kies bij je inschrijving: I have a code
Code in: EDAY30RTTR

Datum: Donderdag 25 oktober 2012
Locatie: Van Nelle Fabriek in Rotterdam
Sanoma Media stand: nr. 29

Live televisie
Ben je niet in de gelegenheid om naar eDay te gaan? Sanoma Media zorgt weer voor live televisie vanaf de congreslocatie in samenwerking met Emerce en Minoto. Congressprekers en prominente gasten worden van 11.00 uur tot 16.00 uur live geïnterviewd vanuit de TV studio op het congres. De interviews zijn gedurende de gehele dag live te volgen via Emerceeday.nl.