14 oktober 2015

Met korting naar eHome & Deco

Hoe creëer je de juiste customer experience over alle kanalen heen? Hoe maximaliseer je de kwaliteit van contactmomenten met de doelgroep? Deze vragen en nog veel meer worden op  donderdag 5 november beantwoord bij de derde editie van eHome & Deco bij Sanoma. Hier delen de meest innovatieve woon- en interieur retailers, merken en experts uit binnen- en buitenland hun kennis, ervaringen en de laatste inzichten.

Online strategie en omnichannel beleid voor de woonbranche

eHome & Deco is het belangrijkste event over online strategie en succesvol omnichannel beleid voor de woonbranche. Alles over het inzetten van de website als inspiratiekanaal én succesvol verkoopkanaal, het benutten van technologische innovaties, customer journey, touch point en cross border strategieën en meer. Sprekers van dit jaar zijn onder andere IKEA, Stylefruits, Flinders, vt wonen en vele anderen.

5 redenen waarom je dit event niet mag missen

  1. Inhoudelijk sterk programma . De circa 200 bezoekers van eHome & Deco 2014 beoordeelden het event met een 7,3.
  2. Het juiste publiek. De dag voor e-commerce  professionals van onder andere woonwinkels, bouwmarkten, tuincentra, keukenzaken, badkamerspecialisten en webshops.
  3. De beste cases van dit moment. Inspiratie en kennis van grote (inter)nationale e-commerce spelers en experts.
  4. Learnings uit recente onderzoeksresultaten. Recente onderzoeken en inzicht in de nieuwste technologische innovaties.
  5. Uitstekende netwerkgelegenheid.

Sanoma relaties profiteren van 100 euro korting

Sanoma relaties kunnen zich aanmelden en nu profiteren van € 100,- korting! Blijf op de hoogte en volg de actuele stand van zaken omtrent sprekers en programma.