23 oktober 2014

Met korting naar Emerce eDay

Op 6 november is het weer zover: Emerce eDay, het toonaangevende e-business event van de Benelux. Relaties van Sanoma krijgen € 100,- korting op de toegang.

Op eDay krijg je de laatste update over nieuwe strategieën, concepten en technologische ontwikkelingen op gebied van marketing, media en e-business. Er staan meer dan 70 (internationale) sprekers geprogrammeerd, zoals Porter Erisman (Alibaba), Vince Voron (Dolby, Coca-Cola, Apple), Nick Bamber (ASDA, Walmart UK) en Michael B. Johnson (Pixar Animation Studios).

Namens Sanoma nemen VIVA’s Vivianne Bendermacher en Tamira van Roeyen je mee in de wereld van de digitale transformatie van consumenten, van de nieuwe verzuiling door slimme algoritmes tot de kracht van de community en Moore’s Law. En hoe VIVA haar ambitie gaat verwezenlijken het nummer 1 community driven merk voor vrouwen te worden. Deze sessie vindt plaats om 14.55 uur in zaal 6.

De complete line-up en meer informatie is te vinden op emerceeday.nl/speakers.

€ 100,- korting op een toegangsbewijs voor eDay

Sanoma is Golden Sponsor van dit inspirerende congres. Relaties van Sanoma kunnen gebruik maken van een speciale eDay aanbieding. Je krijgt € 100,- korting op een toegangsbewijs. Je betaalt € 495,- i.p.v. € 595,-.

Registeer je en kies voor: Regular ticket (Discounted €100.00)

Sanoma staat met haar stand op de Playground. Je bent van harte welkom om even bij te praten en voor een borrel aan het eind van de dag.