6 november 2012

Met nijntje naar school op de iPad!

Vandaag lanceert Sanoma Media in samenwerking met Mercis bv de derde iPad app van nijntje: ‘nijntje op school’. Dit is een interactieve educatieve app speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters.

In de app ‘nijntje op school’ leren peuters en kleuters sommen maken, lijnen overtrekken, kralen tellen en tekenen. Door de gesproken aanwijzingen weten ze precies wat ze moeten doen. De allerkleinsten kunnen heerlijk luisteren naar het voorgelezen verhaal en plaatjes kijken, terwijl de grotere kinderen actief mee kunnen doen. Spelenderwijs leren!

Educatieve games
De app bevat toegankelijke educatieve games en veel extra’s. Bouw een zo hoog mogelijke toren met het spel ‘Blokken Bouwen’, vind twee dezelfde plaatjes met het spel ‘Memory’ en kleur en verstuur je eigen tekening als e-card.

Voorlezen en opnemen functie
Naast het interactieve verhaal is er de mogelijkheid om het verhaal met je eigen stem op te nemen. Zo kan je kind altijd jouw stem horen bij het voorlezen.

Engels en Nederlands
De app is beschikbaar in twee talen: Nederlands en Engels. Op deze manier komen kinderen vanaf een jonge leeftijd al in aanraking met de Engelse taal!

 

Nu in de App Store
De ‘nijntje op school’ app is nu verkrijgbaar in de iTunes App Store. De introductieprijs is € 2,69, deze actie loopt t/m 13 november 2012. Daarna is de app verkrijgbaar voor € 4,49.

De app nijntje op school is gebaseerd op de gelijknamige klassieker van Dick Bruna. De eerste nijntje app voor iPad staat al sinds de lancering in februari 2012 op de eerste plaats van bestverkochte apps in de categorie boeken.