17 december 2014

Mobile inspiratie met mobile roadshow

Sanoma ziet in samenwerkingen met zowel adverteerders als bureaus dat er wordt geworsteld met het inzetten van mobiel. Via een mobiele roadshow organiseerde Sanoma daarom bij bureaus op locatie mobile marketing en advertising inspiratiesessies.

Vorige week organiseerde Sanoma inspiratiesessies over mobile marketing  en -advertising voor reclamebureaus en koos daarbij voor een mobiele aanpak. Een tot ‘lounge op locatie’ ingerichte truck van 16 x 7 meter stond twee dagen lang gestationeerd op locaties waar veel bureaus gevestigd zijn.

Mobile is sterk technologie-gedreven, wat creatieven ruimte biedt zeer relevante uitingen te maken, die op web niet onmogelijk zijn. Ook ontstaan er steeds geavanceerdere toepassingenvan branded content op mobiel.

Sanoma ziet in de samenwerkingen met zowel adverteerders als bureaus dat er wordt geworsteld met het inzetten van mobiel. Sanoma wil hierover graag in gesprek, zowel met adverteerders en mediabureaus als reclamebureaus.

Zullen wij ook bij jou op kantoor langskomen?

Wil je ook dat we bij jou op kantoor langskomen om meer te vertellen over de mogelijkheden die mobiel kan bieden, neem dan contact op met je accountmanager.