22 januari 2012

Model Lieke van Houten ontvangt Talent Award


Vanavond is, tijdens een exclusief openingsfeest van de Amsterdam Fashion Week, voor de eerste keer de Talent Award uitgereikt aan veelbelovend catwalkmodel Lieke van Houten. De Award is een initiatief van website Styletoday.nl en Amsterdam Fashion Week. Het vijftienjarige model ontving de Award uit handen van internationaal topmodel Lonneke Engel.De uitreiking van de Talent Award in het Amsterdamse Peoples Place is een nieuw onderdeel van Fashion Weeks DOWNTOWN programma, evenals het vernieuwde officiele openingsfeest in samenwerking met modewebsite Styletoday.nl.


Nieuw talent


Zowel Styletoday.nl als Amsterdam Fashion Week stimuleren nieuw talent in de mode. Lieke van Houten is een beginnend model met grote potentie. Ze won de Elite Model Look 2011 en eindigde in de top 15 bij de World finals in Shanghai. De Talent Award is een erkenning voor dit aanstormende model.


16e editie


Tijdens het openingsfeest was er voor de mensen uit de modebranche en fashionminded bekend Nederland alle gelegenheid om met elkaar te proosten op alweer de 16de editie van de Amsterdam Fashion Week.


Vertaling van catwalktrends


Noortje van den Berg, product manager Styletoday.nl: Wij zijn er trots op dat Styletoday.nl met Amsterdam Fashion Week zon exclusief event aan het DOWNTOWN programma toevoegt. Het feest staat volledig in het verlengde van onze site. Styletoday.nl staat voor de vertaling van catwalktrends en maakt de modewereld toegankelijk voor een breder publiek. Zo kunnen bezoekers van onze website alle shows live volgen via Styletoday.nl.

Hans van der Linden van Amsterdam Fashion Week: De samenwerking met Styletoday.nl past geheel binnen onze strategie om als Amsterdam Fashion Week samen met partners het DOWNTOWN-programma uit te breiden. Binnen dit programma zullen een aantal grootschalige evenementen gerealiseerd worden die elkaar onderling versterken. Het DOWNTOWN-programma is bedoeld voor een brede doelgroep.