17 oktober 2019

Naomi van As opent 2e editie van het In de wolken Festival

Op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober vindt het In de wolken Festival van Ouders van Nu plaats in de Expo Haarlemmermeer. Oud-hockey-international én columnist van Ouders van Nu, Naomi van As, verzorgt een feestelijke opening op donderdag 17 oktober om 10.00 uur.

Drie dagen lang inspiratie voor je zwangerschap en baby
Als je zwanger bent of net een baby hebt gekregen wil je het In de wolken Festival niet missen. Op 17, 18 en 19 oktober wordt dit toffe event in festivalsfeer georganiseerd door Ouders van Nu in de Expo Haarlemmermeer (vlakbij Haarlem).

Kom shoppen bij meer dan 100 leuke merken, volg workshops, en geniet van lekker eten en drinken bij de foodtrucks. Maar er is meer; doe inspiratie op in de voorbeeld kinderkamers, maak een testrit met je favoriete merk kinderwagen op het testparcours en geniet van muziek van singer-songwriters.
Neem je partner, moeder, zus of vriendin mee en geniet van een heerlijke baby-bubbel in festivalsfeer.

SPECIALS OP DE BEURS

Masterclasses
Mag je nou wel of geen sushi eten tijdens je zwangerschap? Hoe begin je ontspannen aan een bevalling? En hoe maak je een mooie babyfoto met je mobiel? In de Ouders van Nu tipitent vinden de hele dag door masterclasses plaats waarin je antwoord krijgt op al je vragen, inschrijven voor de workshops en masterclasses kan via www.indewolkenfestival.nl.

Ook op vrijdagavond open!
Moet je werken, maar wil je dit event niet missen? Op vrijdag kun je ook ’s avonds terecht op het festival. En zaterdag overdag natuurlijk!

Babykamer stylingadvies
Natuurlijk wil je voor je kindje het allerleukste kinderkamertje maken. Kom je er zelf niet helemaal uit? Maak via indewolkenfestival.nl een afspraak bij een professionele styliste op het festival.

Kinderwagen testparcours
Misschien wel de leukste aankoop als je zwanger bent; een kinderwagen. Op het In de wolken Festival staan alle bekende merken bij elkaar en kun je een testrit maken op verschillende ondergronden. Zo weet je welke wagen het beste bij jouw wensen past.

In de wolken Festival door Ouders van Nu
17 –19 oktober 2019
Expo Haarlemmermeer (een prachtige locatie tussen Haarlem en Amsterdam. Makkelijk, dichtbij en betaalbaar parkeren én de bus stopt voor de deur).
www.indewolkenfestival.nl/tickets

De openingstijden zijn:
Donderdag 17 oktober van 10.00-18.00 uur
Vrijdag 18 oktober van 10.00-21.00 uur
Zaterdag 19 oktober van 10.00-18.00 uur