29 augustus 2013

Natasja Froger deze week gasthoofdredacteur

Vanaf morgen in de winkel een bijzondere Margriet, met Natasja Froger als gasthoofdredacteur. Het nummer geeft een openhartige kijk in het leven van deze veelzijdige vakvrouw.

Koken met haar ex (topkok Jonnie Boer), een interview mét Natasja dóór Linda de Mol en unieke foto’s uit het familiefotoalbum – het is slechts een greep uit Margriet 36 waarvan Natasja Froger gasthoofdredacteur is.

Natasja: “Of ik gasthoofdredacteur wilde worden van Margriet? Daar hoefde ik geen seconde over na te denken. Enthousiast zei ik meteen ja. Een uur later kwamen de vragen. Hoeveel pagina’s heeft het blad eigenlijk? Wát? Meer dan honderd? Moet ik die allemaal zelf vullen? Kan ik dat wel?” 
Mannen en vriendinnen
Dat het is gelukt, blijkt wel uit het bijzondere eindresultaat. Haar Margriet is gevuld met opvallende en openhartige producties. Zo nemen Natasja en René je mee op hun gezinsvakantie door Amerika en vertellen Natasja’s beste vriendinnen waarom hun vriendschap zo dierbaar is. En verder: BN’ers met hun hond, de mannen van Natasja (haar vader, man, zoons en beste vrienden), haar favoriete mode en nog veel meer. “Dat ik aan Margriet werkte, heeft mijn hele gezin geweten!”, aldus Natasja.

Tijdschriftprofessional
Hoofdredactrice Leontine van den Bos over de samenwerking: “Dat Natasja een hartverwarmende, veelzijdige vakvrouw is wisten we. Dat ze bovendien een echte tijdschriftprofessional is hebben we nu mogen ontdekken. Het was een feest om met haar samen te werken.” Margriet 36 met Natasja Froger als gasthoofdredacteur ligt op 30 augustus in de winkel.

Bekijk de video van Natasja Froger als gasthoofdredacteur van Margriet.