• Native advertising

    Het is een uitdaging om jouw boodschap zo goed mogelijk aan te passen aan de consument. Met onze native solutions wordt deze uitdaging een heel stuk gemakkelijker. Native is een advertentievorm die opgenomen wordt in het design van een website. Deze oplossing biedt de mogelijkheid om een advertorial uit te serveren over diverse websites, waarbij de look & feel direct wordt aangepast aan de desbetreffende titel. Hiermee vertalen we de boodschap naar een creatief concept dat naadloos aansluit bij het umfeld en de redactionele content waar de doelgroep zich bevindt. Bij DPG Media is native inzetbaar middels de commercial post (statisch) en de Native outstream (video). Native advertising is inzetbaar op alle device typen en is naast manual ook programmatic beschikbaar.

Commercial Post

De Commercial post is een echt native formaat wat perfect inzetbaar is als desktop en mobile advertising formaat. De uiting heeft als doel direct een clickout te genereren naar een landingspagina. Naast de succesvolle web based Commercial Post die DPG Media breed beschikbaar is, is nu ook de NU.nl app inventory beschikbaar.

Native Outstream

Native Outstream is hét nieuwe Native formaat voor desktop en mobile web. De native strook met tekst logo en CTA wordt in de look and feel van de titel getoond. Dit product maakt een directe click out naar de adverteerder/landingspagina mogelijk. De videoadvertentie speelt af in de content van het artikel. Daarnaast schermt de video geen content af en kan de gebruiker ervoor kiezen de video te bekijken of verder te lezen. Indien de video onder het artikel toont, wordt deze in-view ingeladen.