20 september 2012

Nederlanders blijven investeren in hun huis

Ruim de helft van de Nederlanders blijft kopen voor hun huis, ondanks de crisis. Dat blijkt uit onderzoek van de Woonbeurs Amsterdam die van 25 t/m 30 september in de RAI wordt gehouden. Ruim 1 op de 3 Nederlanders zegt gelukkig te worden van het kopen van nieuwe meubels. Bijna de helft van de Nederlanders (47%) is de afgelopen vijf jaar meer gaan investeren in het huis waar ze nu wonen.

Inspiratie
We worden nog steeds graag geïnspireerd als het gaat om veranderingen in ons huis. Een derde van de Nederlanders is op zoek naar tips om het thuis mooier te maken. zo blijkt uit het onderzoek van Woonbeurs Amsterdam in samenwerking met DVJ Insights.

Mooier wonen
De helft van de Nederlanders houdt van klussen. Bijna een derde van de huishoudens (31%) is momenteel dan ook aan het klussen aan de woning. Naast grote klussen houdt men ook van kleinere veranderingen in huis (62%). Zo verandert 21%* de indeling van de woonkamer één of meer keren per jaar en schaft de helft (54%*) van de huishoudens meerdere keren per jaar nieuwe accessoires aan.

Woonbeurs Amsterdam extra feestelijk!
Inspiratie is er in overvloed op de Woonbeurs Amsterdam. Het is de grootste consumentenbeurs op woongebied in Nederland. Van dinsdag 25 t/m zondag 30 september is de Amsterdam RAI veranderd in een woonparadijs voor de 20e editie van Woonbeurs Amsterdam. Meer informatie vind je op www.woonbeurs.nl.

 

*deze resultaten zijn afkomstig uit het onderzoek “Het fijne van Vrouwen”