14 april 2014

Nicolette van Dam wint Beauty Icoon Award

Vanmiddag tijdens de uitreiking van de 4e editie van de Holland Beauty Awards is Nicolette van Dam in de prijzen gevallen. De presentatrice ging naar huis met de Beauty Icoon Award. Deze categorie is dit jaar voor het eerst opgenomen in de Holland Beauty Awards verkiezing.

De jaarlijkse Holland Beauty Awards zijn een gezamenlijk initiatief van de glossy magazines Beau Monde, Grazia, Marie Claire, Nouveau en Styletoday.nl. Dit jaar heeft de consument weer massaal gestemd op de beste innovaties op beautygebied van het afgelopen jaar.

Nicolette is blij met de award: “Ik voel me vereerd, juist omdat dit een publieksstemming is, al is “icoon” een groot woord. Ik heb een waanzinnig gestylde shoot voor Beau Monde gedaan en recentelijk ook een supershoot voor Grazia, maar normaal gesproken ga ik “easy” de deur uit. Ik probeer de dingen die ik doe zo goed mogelijk te doen en vind het fijn om er goed verzorgd uit te zien.”

Beauty Icoon
Uitgever Glossy’s Dolly van den Akker: “Nicolette is een beauty in alle opzichten. Haar schoonheid komt zowel van binnen als van buiten. Onze lezeressen bewonderen haar om haar ongelooflijke veelzijdigheid. Zij combineert succesvol haar moeder- én zwangerschap met haar drukke werkschema. Naast haar carrière als presentatrice is ze ook ondernemer en ambassadeur van UNICEF. Door haar natuurlijke schoonheid, haar talent en toegankelijke persoonlijkheid wil de moderne vrouw zich graag met Nicolette associëren. Wij zijn heel blij om de Beauty Icoon Award aan haar te mogen uitreiken.”

De winnaars op een rij
Samen met de hoofdredacteuren van Beau Monde, Grazia, Marie Claire en Nouveau en de Regional Managing Director Luxury Western Europe A.S. Watson Leo van Welij heeft Nicolette de Holland Beauty Awards aan de winnaars in de tien categorieën uitgereikt:

Lippen: Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm Grandest Grape
Ogen: Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Baby Doll
Foundation/primer: Chanel Les Beiges
Damesgeuren: Chloé SeeByChloé
Herengeuren: Dior Homme Cologne
Nagels: Essie Cuticle Oil
Gezichtsverzorging Luxe: Lancôme Advanced Génifique
Gezichtsverzorging: L’Oréal Paris Skin Perfection Serum
Lichaamsverzorging: Shiseido Super Slimming Reducer
Haar: Toni&Guy Hair Meet Wardrobe Glamour Volume Plumping Whip

Deze producten mogen een jaar lang de titel ‘Winnaar Holland Beauty Award 2014’ dragen.

De Holland Beauty Awards zijn voor de derde keer op rij mede mogelijk gemaakt door ICI PARIS XL.