30 augustus 2013

Nieuw! Late night talkshow voor ondernemers

NUzakelijk en online televisiezender 7 Ditches TV starten op 3 september met een wekelijkse online talkshow voor de ondernemer: Zakelijk op 7. Elke dinsdag om 22.00 uur op NUzakelijk.

Iedere aflevering kent een eigen thema met drie ondernemende gasten. De eerste aflevering op 3 september staat in het teken van online zakendoen. Gasten zijn dan Hubert Deitmers (van den Ende & Deitmers), Kees Schafrat (boekhandel Broekhuis) en Phuong Do (CEO van online startup LayerGloss). Het programma wordt opgenomen in de Desmet Studio’s in Amsterdam. Na de uitzending zijn de afleveringen nog terug te kijken op www.nuzakelijk.nl/zoz/

Hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman: “Video is erg in trek bij onze maandelijks 700.000 bezoekers. Een online talkshow, te volgen via pc of mobiele apparaten, is een logische volgende stap.”

Ronnie Overgoor, initiatiefnemer van 7 Ditches TV, presenteert het programma. “We maken nu een jaar televisie voor ondernemers en zien dat ze vooral in de avond kijken via tablet, laptop of connected tv. Een eigen late night talkshow voor ondernemend Nederland ontbrak nog in het mediaspeelveld.”

Verzekeraar Centraal Beheer Achmea heeft zich als sponsor verbonden aan het programma. Woordvoerder Thea Freudenberger: “De zakelijke doelgroep is voor ons als verzekeraar van groot belang. We verbinden ons dan ook graag aan content die Nederlandse ondernemers inhoudelijk aanspreekt. Door de combinatie van wekelijks wisselende zakelijke thematiek en het bereik van NU.nl denken wij dat Zakelijk op 7 een mooie toevoeging vormt op onze ambities.”