11 november 2015

Nieuw: MindMasters live bij SBS6

Vanaf 20 november is op SBS6 elke vrijdagavond om 20.30 uur het nieuwe live programma MindMasters te zien. Uri Geller en Walter Rolfo, twee iconen uit de wereld van de mentale magie, trainen hun mindmasters met één ultiem doel: het creëren van de meeste verbluffende mentale experimenten, gedurfde tests en onverklaarbare acts.

MindMasters

Uri en Walter zetten alles op alles om de beste mentalist van Nederland te worden. Dat het programma live is, voert de druk alleen nog maar verder op; het moet op dat moment gebeuren en er kan dus van alles mis gaan. In elke liveshow krijgen zij punten van de kijker thuis en van ‘De Raad Van 10’. Deze raad bestaat uit tien BN-ers die deel kunnen uitmaken van een act. Totaal onvoorbereid nemen zij plaats in elke liveshow. Het is aan de mindmaster om er voor te zorgen dat deze raad wordt weggeblazen door de verbluffende act. Wat vinden zij ervan? Weet de act hen te beroeren?

MindMasters LIVE vanaf 20 november elke vrijdag om 20.30 uur bij SBS6.

Grootmeesters Walter Rolfo en Uri Geller

Walter Rolfo en Uri Geller genieten wereldfaam. De Italiaan Walter Rolfo is magisch entertainer en huidig voorzitter van de International World Federation of Magic Societies (FISM), het belangrijkste wereldwijde verbond van meer dan 50.000 magiërs uit 32 landen. Daarnaast verwierf Rolfo internationale bekendheid door zijn geslaagde recordpoging (Guinness Book Of Records) om 66 glazen te vermorzelen met zijn gedachten.

Uri Geller is een van ‘s werelds meest besproken mentalisten. Al jaren verbaast hij iedereen met het buigen van lepels en het beïnvloeden van gedachten. Door velen wordt hij gezien als de vader van het mentalisme. 

Advertentiemogelijkheden SBS

Voor informatie over adverteren bij SBS kun je contact opnemen met het salesteam van SBS Broadcasting.