5 november 2019

Nieuw op Libelle TV: Kerst met Kirsten

Kirsten Schilder, de vrouw van Nick Schilder en moeder van Nikki (8), Julian (7) en Jackie (2), gaat vloggen voor Libelle TV. Kirsten is dol op de feestmaanden en neemt ons vanaf 6 november wekelijks mee in haar voorbereidingen en tradities in aanloop naar the most wonderfull time of the year.

Verjaardagen, feestelijk koken, gezinsetentjes, sinterklaasvoorbereidingen en kerstversiering; de 36-jarige Kirsten (die een dag per week als juf op een lagere school werkt) trakteert ons de komende maanden op een kijkje in haar leven.

Vlogdebuut
We mogen wekelijks meegenieten van haar voorbereidingen op de feestdagen en haar gevoel voor stijl en tradities. “Ik vind het heel erg leuk om mijn enthousiasme voor de feestdagen te delen met mensen die er net zo veel zin in hebben als ik, maar ook om mensen juist te inspireren om er iets moois van te maken en zo blijvende herinneringen te creëren. Libelle straalt precies die warmte en gezelligheid uit en daarom maak ik juist met Libelle TV graag mijn vlogdebuut”, aldus Kirsten.

Verjaardag Nick
Kirstens eerste vlog komt uit op woensdag 6 november: de verjaardag van haar man Nick. Ze laat ons die dag zien hoe de familie Schilder zijn verjaardag viert.

Barbara Schneemann, managing editor van Libelle.nl en Libelle.tv: “Wij verheugen ons op deze samenwerking; Kirsten maakt, net als Libelle, van elke week een feestje in de aanloop naar de drukke decembermaand”.