6 april 2016

Nieuw product: video gepositioneerd in het hart van de content

Sanoma introduceert de In-page video. Een impactvol en gebruiksvriendelijk videoformaat, toepasbaar op web.

Impactvol omdat de videoadvertentie afspeelt tussen de content van de site. Gebruiksvriendelijk omdat de In-page video als het ware wordt uitgeklapt tijdens het lezen van het artikel en dus geen content afschermt. Als gebruiker kun je er op dat moment voor kiezen de video te bekijken of verder te lezen. Als je verder leest, klapt de video weer in. Daarnaast wordt het geluid pas geactiveerd op het moment dat de lezer met de muis over de video beweegt. Dit zorgt eveneens voor een prettige gebruikservaring.

Wil je zien hoe een In-page video eruit ziet? Bekijk dan het voorbeeld. Scroll op de pagina naar beneden en de video klapt zich na enkele seconden uit.

Meer weten over de In-page video?

De In-page video is zowel manual (via Ooyala) als programmatic in te kopen via onze SSP (Pulse). Voor programmatic inkoop  van de In-page video kan worden getarget op url sanomainpage.nl. VPAID formaten worden uitgesloten.

Bekijk de factsheet en de specificaties voor meer informatie. Je kunt voor productspecificaties, beschikbare titels en tarieven ook contact opnemen met je accountmanager of ons salesteam, 088 556 77 77, sales.nl@sanoma.com