13 november 2014

Nieuwe hoofdredacteur Kek Mama: Sara van Gorp

Sinds deze week is Sara van Gorp de nieuwe hoofdredacteur van Kek Mama. Kek Mama is de lifestyle glossy voor moeders die het beste uit het leven willen halen.

Sara werkte in het verleden al bij Sanoma als redacteur en chef bij Panorama, Fancy en esta tot ze in 2009 zin had om voor zichzelf te beginnen. Ze maakte als zelfstandige interviews met mensen als Neelie Kroes, Hans Teeuwen en Rutger Hauer. Als (interim) chef redactie en bladenmaker was Sara betrokken bij verschillende magazines. Ook presenteert Sara bij online tv-zender 7DitchesTV het programma Profile en is ze als dagvoorzitter aangesloten bij de Speakers Academy. Afgelopen tijd was Sara al weer veel bij de parenting titels te vinden vanwege de content strategie van Oudersvannu.nl. En nu dus Kek Mama.

Ambitieuze plannen voor Kek Mama

Anneliese Bergman, publisher Parenting: “Sara is een enorm energieke en enthousiaste persoonlijkheid met een geweldig oog voor echte kwaliteit. Ze heeft een goed netwerk aan journalisten en fotografen die het verschil kunnen maken en ze toont lef in alle opdrachten die ze aanneemt. Ze legt de lat hoog en combineert creativiteit met een zeer prettige persoonlijkheid. En dat is precies waar we met de ambitieuze plannen voor Kek Mama naar op zoek zijn.”

Sara: “Mediamerken in ontwikkeling, daar word ik enthousiast van. Het is daarom een feest om bij Kek Mama aan de slag te gaan!”

Kek Mama

Kek Mama is de lifestyle glossy voor moeders die het beste uit het leven willen halen. In inspirerende interviews en reportages staat haar veelzijdige wereld centraal. Aansprekend vormgegeven en sfeervol gefotografeerd. Uiteraard gaat het in Kek Mama over kinderen, maar vooral ook over relatie, carrière, lifestyle, vriendinnen en vrije tijd. Eerlijk, open, praktijkdeskundig en ook met humor. Want Kek Mama laat vooral de dingen zien die het leven leuk maken. De dingen waar de moeder van nu haar energie uit put en optimaal van geniet.

 

fotocredit: Ilvy Njiokiktjien