17 mei 2016

Nieuwe starts bij SBS6: Smerige Zaken en De Jacht

In de tweede helft van mei starten bij SBS6 twee nieuwe programma’s. Vanaf 23 mei wordt de spannende misdaadserie De Jacht uitgezonden en vanaf 22 mei start Rob Geus met zijn nieuwe programma Smerige Zaken.

De Jacht

Vanaf 23 mei is de spannende misdaadserie De Jacht te zien. Rechercheur Lea Smid (Loes Haverkort) maakt samen met ex-forensisch psycholoog Thomas de Wolf (Fedja van Huêt) jacht op seriemoordenaars. Loes Haverkort werd voor deze rol al genomineerd voor een Gouden Kalf in de categorie Beste Actrice Televisiedrama.

De Jacht is vanaf maandag 23 mei wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6 met dubbele afleveringen.

Smerige Zaken!

Ook Rob Geus start met zijn nieuwe programma Smerige Zaken! Vanaf 22 mei is hij elke zondag te zien bij SBS6. Dé hygiëne autoriteit van Nederland heeft gehoor gegeven aan de vele verzoeken uit het land om ergens te komen kijken. In Smerige Zaken! gaat Rob Geus aan de slag aan de hand van deze noodkreten van burgers. Hij gaat op onderzoek uit, inclusief verborgen camera, en zal tot het uiterste gaan om de onderste steen boven te krijgen. Onhygiënische wantoestanden waarbij de verantwoordelijken op het matje worden geroepen. Dat is Smerige Zaken!

Smerige Zaken! is vanaf zondag 22 mei wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Adverteren bij SBS6

Voor meer informatie over adverteren bij SBS6 kun je contact opnemen met het salesteam.