11 september 2018

Nieuwe website voor scholieren.com

Afgelopen juli bestond Scholieren.com 20 jaar. Dat is een zeer respectabele leeftijd voor een website. Om dit te vieren, steken we de site volledig in een nieuw jasje. Op maandag 3 september, tegelijk met de start van het schooljaar voor alle scholieren, gaan we live. We hopen met onze opgefriste site nog heel lang het grootste én handigste jongerenplatform te kunnen blijven voor middelbare scholieren in Nederland en Vlaanderen.

Ook voor bedrijven en organisaties en onderwijsinstellingen die op zoek zijn naar bereik bij de doelgroep 12-18 jarigen, biedt de vernieuwde site mooie mogelijkheden. Nieuw is bijvoorbeeld de ‘carroussel’. Een soort kruising tussen een advertorial en een custom landingspagina. In de carroussel kun je drie of meer artikelen/video’s kwijt die jouw verhaal vertellen. De artikelen/video’s worden gemaakt in samenwerking met onze scholierenredactie en zijn dus altijd vóór en dóór de doelgroep.

Uiteraard kun je ook nog steeds traffic genereren met de advertorial , engagement met de poll, of jongeren uitgebreid informeren op een custom landingspagina op Scholieren.com, maar dan allemaal in de nieuwe stijl.