13 maart 2013

Nieuwste modetrends bij Margriet Theater-op-Tafel

Op zaterdag 23 maart presenteert Margriet Theater-op-Tafel hét Mode & Beautyfeest met de nieuwste trends bij het tijdschrift Margriet ‘thuis’ in Hoofddorp.

Tijdens een driegangendiner komen de modellen langs op de tafel annex catwalk. Afgewisseld door muziek, zang en dans. In workshops kunnen bezoekers ook zelf aan de slag. En dat alles in een feestelijk decor in dit jubileumjaar waarin Margriet haar 75ste verjaardag viert.
 

Presentatie Maik de Boer
De presentatie van deze middag en avond is in handen van lifestyledeskundige Maik de Boer. De Nederlandse ontwerper Edwin Oudshoorn showt een haute-couturecollectie op tafel. En daar wordt ook de vertaalslag naar de winkelstraat getoond: de trendmodeshow.

In het voorprogramma kunnen bezoekers zelf aan de slag in de workshop ‘Maak zelf een hippe top of tas’ van Studio Mooi Gemaakt, ‘Nagelverzorging’ van Sally Hansen, ‘Huidverzorging’ van Dr. Hauschka of ‘De nieuwste trendmake-up’ van Rimmel. Voor bezoekers die fysiek aan de slag willen is er de workshop ‘Tango’ door het Internationaal Dans Theater, waarin aandacht wordt geschonken aan houding en ritme.

Op culinair gebied neemt theaterkok Andre Amaro het roer stevig in handen en laat, tevens op tafel, zien hoe het driegangenmenu tot stand komt.