1 augustus 2012

Nijntje krijgt tweede iPad app

Sanoma Media heeft in samenwerking met Mercis bv de iPad app ‘nijntje vliegt’ gelanceerd. Na de succesvolle lancering van de eerste nijntje app ‘de tuin van nijntje’ is het tijd voor een vervolg. 

‘Nijntje vliegt’ is een speelse en educatieve iPad app, speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters. De allerkleinsten kunnen heerlijk luisteren en kijken, terwijl de grotere kinderen actief mee kunnen doen met het verhaal en de spelletjes. De app bevat drie leuke spelletjes waaronder de mogelijkheid om een e-card te versturen naar familie en vrienden. Net als bij de ‘tuin van nijntje’ heb je de mogelijkheid om het verhaal met je eigen stem op te nemen.

Spelenderwijs leren
Naast het interactieve verhaal en de opnames met eigen stem, leren de kinderen op speelse wijze woordjes en tellen. Een vriendelijke stem legt uit, moedigt aan en beloont. De app is bovendien beschikbaar in twee talen: Nederlands en Engels.

Nu in de App Store
De ‘nijntje vliegt’ app is nu verkrijgbaar in de iTunes App Store. De introductieprijs is € 2,99, deze actie loopt t/m 6 augustus 2012. Daarna is de app verkrijgbaarvoor €3,99. 
 
Allereerste nijntje app, de tuin van nijntje
‘De tuin van nijntje’ is inmiddels een van de meest succesvolle apps van Sanoma Media. Al sinds de introductie in februari 2012 staat deze app op de eerste plaats van best betaalde apps categorie boeken (zowel voor iPad als voor iPhone). De aantrekkelijke aspecten van deze eerste Nijntje app, zoals de interactieve verhaallijn, de mogelijkheid om zelf het verhaal op te nemen en de spelletjes , spelen ook een belangrijke rol in ‘nijntje vliegt’.