15 juli 2015

Nominaties Ouders van Nu consumenten award zijn bekend

Ouders van Nu organiseert dit jaar voor het eerst een consumenten award voor de beste producten voor jonge ouders. Uit de vele inzendingen heeft de redactie van Ouders van Nu 3 producten per categorie genomineerd. De awards worden uitgereikt tijdens de Kind und Jugend beurs op 10 september in Keulen.

De genomineerden

Naam product Categorie
CYBEX Cloud Q plus Erop uit met je kind
Squiz Herbruikbare knijpzakjes Erop uit met je kind
Ergobaby 360° 4 posities draagzak Erop uit met je kind
NAÏF Gift Set – The Best 15 Minutes Mooi merk
Zwitsal Wasgel Mooi merk
Hero Baby Mooi merk
Difrax BtoB borstkolf Praktisch voor elke dag
Dubatti One Praktisch voor elke dag
Philips Avent gecombineerde stomer-blender  Praktisch voor elke dag
Essential – Babyfoon Met Camera Wonen met kinderen
Nuna Leaf Wonen met kinderen
Stokke® Steps™  Wonen met kinderen

Uitreiking tijdens Kind und Jugend beurs

Lezers/bezoekers van Ouders van Nu kunnen vanaf nu hun stem uitbrengen. Bekijk alle geselecteerde producten via www.oudersvannu.nl/consumentenaward.

De awards worden uitgereikt op 10 september 2015 om 13.30 uur tijdens de Kind und Jugend beurs in Keulen. De grootste internationale beurs op het gebied van Parenting. In 2014 deden er 1052 bedrijven mee aan de beurs uit 51 landen. Nieuwe productinnovaties worden tijdens deze beurs geïntroduceerd en alle nieuwe trends en ontwikkelingen worden gepresenteerd. Kijk voor meer informatie over de Kind und Jugend beurs en tickets op www.kindundjugend.com.

Wil je aanwezig zijn bij de uitreiking?

Wij zien je graag op de uitreiking op de Kind und Jugend beurs op 10 september in Keulen. De uitreiking vindt plaats om 13.30 uur op het trendforum in Hal 10.1. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar marloes.post@sanoma.com, B2B marketeer.