4 november 2019

Nouveau en gasthoofdredacteur Leco van Zadelhoff pleitbezorgers voor Ageless Beauty

 

Gastredacteur Leco van Zadelhoff maakt zich samen met Nouveau sterk voor tijdloze schoonheid: “Het hoeft niet alléén maar jong-jong-jong. Elke leeftijd kent zijn mooie facetten”.

Leeftijd is geen factor van belang, die boodschap draagt Nouveau elke dag uit. Smaak, stijl en nieuwsgierigheid zijn veel belangrijkere factoren om op een prettige manier door het leven te gaan. Nederlands bekendste visagist Leco van Zadelhoff, boegbeeld van stralend Nederland, denkt daar precies zo over. Vandaar dat Leco gasthoofdredacteur van Nouveau 14 is. En hij heeft er op zijn eigen wijze wat moois van gemaakt.

Stijl en zelfvertrouwen
Om Ageless Beauty kracht bij te zetten, maakte Nouveau een speciale cover: Leco en 4 beauties op de voorplaat. Caroline Tensen, Babette Cremer, Angela Groothuizen en Leontine Borsato. “RIMPELS? I LOVE THEM”, zegt Van Zadelhoff. “Van mij hoeft het echt niet plastic fantastic. Ik zie het als een belangrijke taak om ageless-vrouwen te vertellen dat het leven niet ineens ophoudt, dat je er leuk kunt blijven uitzien. Maar ik wil ze ook wakker schudden: blijf je op je 65ste niet opmaken zoals op je 17de. Wees wie je NU bent”.

Bron van inspiratie
Nouveau’s hoofdredacteur Claudia Straatmans ziet Leco van Zadelhoff als dé ambassadeur op het gebied van beauty. “Het is toch van de gekke dat meer dan de helft van de Nederlandse bevolking 50+ is, en dat je er zo weinig van terugziet op tv, sterker: dat presentatrices worden ontslagen als ze niet meer jong zijn. Ik ben blij en trots dat Leco samen met deze 4 beeldschone dames letterlijk en figuurlijk ook staat voor sprankelend 50+”.

Dit nummer ligt vanaf 14 november 2019 in de winkel.

Over Nouveau
Nouveau is de grootste luxe glossy van Nederland, met een mediabereik van 382.000 vrouwen, welstandig 45+.