19 september 2016

Nouveau viert 30ste verjaardag met Mart Visser en dubbeldik feestnummer

Vandaag in 1986 verscheen glossy Nouveau voor het eerst. Aanleiding voor een uniek jubileumnummer met een bijzondere gasthoofdredacteur: Mart Visser. De eerste editie werd gisteren uit handen van Liz  Snoijink aan Mart uitgereikt tijdens zijn FW16 Haute Couture show in Amsterdam.

Nouveau bestaat dertig jaar en om dat te vieren pakt het tijdschrift flink uit. Om te beginnen trakteert Nouveau zijn lezers op vier fraaie litho’s van couturier en beeldend kunstenaar Mart Visser. Eén litho wordt verspreid met het dubbeldikke feestnummer, de drie andere zijn voordelig bij te bestellen. Bovendien maken lezers kans op prachtige mode-, design- en –beautyprijzen, geselecteerd door de redactie, met een totaalwaarde van ruim
€ 40.000,-

‘Nouveau en ik delen dezelfde smaak’

Mart Visser is gasthoofdredacteur van Nouveau’s jubileumeditie en dat betekent natuurlijk veel vrouwelijke mode. Daarnaast biedt deze inspirerende BN’er de lezers een verrassende blik in zijn drukke leven. Zijn tweede thuis in Frankrijk, zijn relatie met partner Job, zijn favoriete vakantieplekken en veel meer: we lezen het allemaal in Nouveau #11-12. De combinatie Nouveau x Mart Visser bleek een heel gelukkige: “Nouveau en ik delen dezelfde smaak,” aldus de Amsterdamse couturier.

Hoofdredacteur Mies de Vries is blij met het dubbeldikke nummer: “Veel geweldige producties en bijzondere interviews, zoals lezers van ons gewend zijn. Maria Goos die Marte Röling interviewt, drie topactrices,  Annick Pfeiffer, Merel Polat en Liz Snoiijnk,  in een modereportage rond Mart. We zijn ontzettend trots op onze trouwe schare lezeressen en willen die graag verwennen. In ons jubileumnummer doen we dat vol overgave. Niet alleen met cadeaus, maar ook met inhoud, waaraan ontzettend hard is gewerkt door iedereen.”

Gisteren, tijdens zijn wervelende Fall/Winter 2016-show op 17 september, ontving Mart Visser de eerste editie van het Jubileumnummer uit handen van actrice Liz Snoijink, muze van hemzelf én van Nouveau.

Nieuwe hoofdredacteur Nouveau

Onlangs heeft Mies de Vries, hoofdredacteur Nouveau, aangekondigd Sanoma na ruim 20 jaar te verlaten. Claudia Straatmans is benoemd tot hoofdredacteur Nouveau.

Claudia over haar benoeming: “Als glossytijger, met een grote interesse in digitale transformatie én vrouwen komt nu alles samen bij het merk Nouveau: de glossy met niveau en content voor alle platformen. Mies heeft bij Nouveau een sterke restyling ingezet, ik kijk er naar uit om wat Mies neer heeft gezet verder online uit te bouwen.”

Commerciële samenwerking met Nouveau

Wil je meer weten over adverteren in Nouveau of een commerciële samenwerking? Neem dan contact op met het salesteam, sales.nl@sanoma.com, 088 556 7777.