30 oktober 2018

Nú al een recordaantal stemmen voor de VIVA400

Er zijn inmiddels ruim 50.000 stemmen uitgebracht op de VIVA400 genomineerden. Daarmee ligt het totaal aantal stemmen al hoger dan het totaal aantal stemmen dat vorig jaar is uitgebracht. Tot en met dinsdag 6 november kan er via VIVA400.nl gestemd worden.

De VIVA400-awards worden uitgereikt binnen zes categorieën: Knappe Koppen, Zakenwonders, Creatieven, Wereldverbeteraars, Krachtpatsers en nieuw dit jaar – Techtalenten. Er is nog maar één week om te stemmen op een van deze vrouwelijke toptalenten. Stemmen kan via VIVA400.nl

De zes winnaressen worden tijdens de feestelijke award show op 15 november in Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam bekend gemaakt. Op basis van de top 5 publieksuitslag kiest de deskundige all female jury bestaande uit o.a. Linda Hakeboom, Janneke Niessen, Tatum Dagelet, José Woldring en Nupur Kohli per categorie een winnaar. Daarnaast wordt de VIVA400 Visionista-award uitgereikt aan het grootste aanstormend talent en de publieksprijs aan de VIVA400-vrouw die de meeste stemmen heeft gekregen.

Succesvolle ambitieuze vrouwen
VIVA400 is hét platform voor ambitieuze en ondernemende jonge vrouwen. Vrouwen die inspireren door wie ze zijn en uitblinken in wat ze doen. Vrouwen worden in groten getale door elkaar aangedragen, meer nog dan tien jaar geleden. Onderlinge solidariteit is echt iets van nu. Een van de hoofddoelen van VIVA400 is dan ook het creëren van een netwerk van ambitieuze en succesvolle vrouwen.
#viva400

VIVA400 wordt mede mogelijk gemaakt door Renault.