15 oktober 2013

Nu gratis: het leukste uit de apps van nijntje

Het leukste uit de apps van nijntje is nu verzameld in een gratis app, de ‘nijntje apps’. Deze app bevat spelletjes en een verhaal uit de apps ‘de tuin van nijntje’, ‘nijntje vliegt’, ‘nijntje op school’ en ‘nijntje in de sneeuw’. Een jaar na de lancering van de eerste nijntje app zijn er inmiddels vier iPad apps en drie iPhone apps gelanceerd. Dit is de vijfde iPad app van nijntje.

Uit iedere app van nijntje is een spelletje of verhaal gekozen. Zo kun je peentjes tellen uit de allereerste app ‘de tuin van nijntje’. Kies wat in de lucht hoort of op de grond door de voorwerpen naar de juiste plek te slepen – dit spelletje komt uit de app ‘nijntje vliegt’. En lees mee met een deel van het verhaal ‘nijntje op school’. Of zoek dezelfde winterse plaatjes uit de app ‘nijntje in de sneeuw’.

Laat anderen weten wat je vindt
In de app kun je ook informatie en beeld vinden van de andere vier apps van nijntje. Ben je fan van de apps, dan kun je dat direct delen met je vrienden via Facebook. Wanneer je de vorige vier apps wilt aanschaffen dan zijn deze direct te downloaden vanuit ‘nijntje apps’.

Nu gratis te downloaden
Om kennis te maken met het leukste uit de apps van nijntje kun je de iPad app gratis downloaden in de App Store, zoek in de App Store op ‘nijntje’ of kijk op www.sanomakidsapps.nl voor meer informatie.